GEBRUIKERSERVARINGEN:

Pieter (Hoogstraten)stersterstersterster
Amai, jullie speed snelheidsmodel is iets goed en wie durft zeggen dat andere merken een verbetering van de stepperbike zijn, liegt als zot. Ik heb de andere varianten al gehad. Pure klasse en verhouding functionaliteit/prijs/kwaliteit is deze stepper niet te evenaren, in feite is dit model een super koopje.

Silvia B. (Zoersel) sterstersterster
Onze kids zijn dol op jullie Junior model. Ik merk ook dat ze fitter geworden zijn en als het zo blijft doorgaan worden ze ook stepperbike fanaten. Leuk dat ze buiten bewegen.

Jessy (Oostende)sterstersterster
Hey, hier met Jessy…de stepperfiets is top, in begin een beetje wennen maar het is juist wat ik zocht. Mijn shape en lichaamscontouren zijn op korte tijd bangelijk verbeterd, ik ben er fier op. Dank u voor je service/groetjes/x Jessy

Michelle (Westerlo)sterstersterster
On-ongelooflijk goed en nu dat ik hem heb besef ik pas dat ik te lang heb getwijfeld want deze stepper en de beweging is top en over de prijs, chapeau dat jullie die voor die prijs kunnen aanbieden want bij de concurrentie is het maal 2 of maal 3

Peter (Hasselt)stersterstersterster
Hallo Robby, 4 jaar geleden heb ik bij jou mijn 3G-Stepperbike gekocht. In totaal heb ik er al 29.433 kilometer mee gestept. Banden, remblokjes, ketting en het klein kettingtandwiel heb ik moeten vervangen. Voor de rest niets anders dan lof.
Dit jaar heb ik van mijn buur zijn nieuwe Batavuas Stepper overgekocht. De buitenbanden zijn hetzelfde maar de kwaliteit van de overige onderdelen laat veel te wensen over. Tijdens de tweede week brak de trapas, één maand later blokkeerde het tandwielsysteem..betreurenswaardig. In ieder geval, voor mij bevatte deze Batavuas heel wat onderdelen van een bedenkelijke kwaliteit.
Geef mij maar de 3G-Stepperbike, een investering met een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.

Carmen (Breda)stersterstersterster
Hola Robby, super fantástico el stepper y si lo hubiese sabido me lo hubiese comprado muchísimo antes. Estoy en forma y mis musculos muy fortalecidos. Abrazote y gracias por todo.

Carolien (Kokzijde)
Hey, het is hier met Carolien van Kokzijde. Ik ben intussen op 8 weken al 8 kilo vermagerd :) nog 3 te gaan ;) Mijn billen zijn nog nooit zo mooi glad/strak en stevig geweest, zelfs de celullit is weg aan het gaan :) :)
Ik wou je een fotoke van het resultaat sturen maar ik mag niet van mijn man ;) Mijn witte stepperfiets is het leukste wat ik al ooit heb gedaan en dat voor nog geen 800 euros terwijl mijn man zijn koersfiets (voor max. 2 seizoenen) meer dan 2500 heeft gekost :( Groetjes C. x

Marion V.d.B. (Braschaat) stersterstersterster
Klasse, mijn zoon was met zijn makkers aan het stuffen en deed een serieuze totter met onze Work it. Wij vonden geen vervangende onderdelen tot ik bij je terechtkwam. Pure klasse de goede service van een gedreven ondernemer die zoals je paraat staat voor zijn klanten. Leuk.. dank u .. en ja nog nooit heb ik zoiets leuks gehad om buiten te bewegen ..... Fantastisch.... Groetjes Marion

Pascale en Marco. (Breda) stersterstersterster
Hallo Robby, iedereen wou ons terug maar een nieuwe stepperbike verkopen, maar niemand buiten jou kon ons reserve wisselstukken bezorgen. Dank u voor de levering, de correcte prijs en de goede service en als wij nog één nieuwe kopen dan zal het bij jou zijn. Doei

Peter J. (Gent) stersterstersterster
Beste Robby, ik heb best geaarzeld of de stepperbike iets voor mij was, maar wat ben ik nu toch blij met mijn Hammer. Dank u voor je enthousiasme en om mij kennis te laten maken met deze geweldige stepperbike, ik ben er super gelukkig mee.

Patrick H. sterstersterster
Ik laat jullie mijn ervaring graag weten. 2 x week gebruik ik op het werk, tussen de lunchpauze, mijn nieuwe stepperbike, vroeger ging ik joggen, maar nu met jullie stepper geraak ik veel verder en kan ik meer van parcours wisselen. Ik gebruik hem intensief, dan heb ik op korte tijd een leuke training gehad. Voor wie buiten iets aan zijn conditie wil doen is de stepperbike een aanrader, zelfs mijn huisdokter heeft nu een stepperbike bij jullie besteld, goed van mij hè.

Jasmine  V.d.B. (Antwerpen) sterstersterster
Dank u voor je goede service en het correct nakomen van onze afspraak. De Work it is fantastisch, ik gebruik hem met veel plezier, mijn conditie is hard verbeterd, ik ben al 6 kg vermagerd en mijn billen en benen zijn veel strakker geworden, mijn vriend vindt het ook geweldig. Eindelijk iets tofs in gebruik waar mijn figuur ook mee veranderd :)

Elizabeth D.P. (Mechelen) stersterstersterster
Hallo Stepperbike, ik werk in de verzorging, het laatste jaar had ik geregeld rugpijn. De dokter zei.. Eli, je moet rugschool gaan volgen. Ik dacht "moet ik weer binnen 4 muren gaan zitten" De kinesiste die de rugschoollessen gaf heeft een stepperbike... ik mocht haar stepperbike eens gebruiken .. Eerst voelde ik mij onwennig maar na nog geen 5 minuten was ik er helemaal weg van en het voelde super "ik sta recht, mijn rug zit goed, mijn buikspieren, benen en en ook mijn bips werken en ik voel de verse lucht in mijn longen stromen" fantastisch... ik heb dezelfde dag bij jullie een witte Work It gekocht en tot vandaag gebruik ik hem 2 keer per week en het belangrijkste van al is "mijn rugklachten zijn helemaal weg en ik voel mij fit, precies 5 jaar jonger".

Laura G. (De Panne) stersterstersterster
Hoi, jullie 3GStepperbike is geweldig, ik heb al jaren slechte knieën, daardoor ben ik moeten stoppen met joggen. Op aanbeveling van mijn sportarts kwam ik bij jullie terecht, nu dat ik de stepperbike regelmatig gebruik zijn mijn knieproblemen zo goed als verdwenen. Geweldig !

Pierre
ik ben 86 jaar. Spijtig dat er geen electrisch model bestaat want van al dat trappen wordt ik moe want de beweging en instap zijn geweldig..

Patricia P.  en Jos B. (Brussel) X
Voorheen fietste ik vaak met mijn man, ik had geregeld zadelpijn, daardoor vond ik fietsen niet meer zo leuk, eigenlijk fietste ik alleen nog om mijn man gelukkig te maken, maar na de autoloze zondag kochten wij alle 2 een stepperbike en nu maken wij "samen" veel plezier, leuk samen iets doen. Ah ja en voor mij is het nu gedaan met zeer aan de poep.

Philip J. (Westerlo) sterstersterster
Dank u voor het leuke onthaal, wij hebben een Work It aangekocht en sindsdien gebruik ik hem over andere dag, maandag, woensdag en vrijdag en mijn vrouw dinsdag en donderdag, eigenlijk zouden wij een tweede moeten aankopen want de kinderen willen er ook eentje... krijgen wij nu geen grote korting? :)

Gunther J. (Turnhout) stersterstersterster
Hey, ik weet niet of je mij nog herinnert, ik ben Gunther de sportfreak van Turnhout. Ik heb geen auto en mijn garage steekt vol met tweedehandse 2-wiel zelf aangedreven alternatieven, ik heb een eliptical, streetstepper, trike en ligfiets en noem maar op. Ik heb bij jullie een Work It demomodel gekocht, ik heb er dunner bandjes opgelegd en ik moet toegeven dat die ongelooflijk goed is, zeer handelbaar, compact en ik zou zelfs durven zeggen het beste wat er nu in mijn garage staat.

Laurence V.d.B. (Oostende) stersterster
Merciekes voor het kosteloos vervangen van het onderdeel in garantie en sorry dat ik zo vervelend was voor de 4 weken wachttijd. Ik begreep het wel maar ik wou mijn step niet zo lang missen, in ieder geval dank u. Hij bolt terug als nieuw.

GEBRUIKERSERVARINGEN: JOUW MENING STELLEN WIJ GRAAG OP PRIJS
Heb je een 3GStepperbike-gebruikerservaring die wij van jou mogen publiceren, dan mag je die ons altijd doorsturen naar zie onderaan link voor: info@3gstepperbike.be en wij noteren met plezier jouw ervaring.  Opgelet, wij publiceren niets tegenstrijdig ons goed beleid of ervaringen die schade aan derden of aan onszelf zou kunnen veroorzaken. Evenmin te lange verhalen. “keep it simpel & straight to the point”.
Je kunt eveneens een tevredenheidsster toekennen in functie van je tevredenheid:
0 sterren= zeer slecht, 1 ster=slecht, 2 sterren=kan beter, 3 sterren=normaal, 4 sterren=goed, 5 sterren=uitstekend, X=geen mening.
Nieuw! Indien gewenst willen wij voortaan ook een fotoke van jou met je stepperbike publiceren.
En terzijde; om een gebruikerservaring te publiceren vragen wij uitdrukkelijk om een aankoopbewijs voor te leggen, waardoor wij onszelf beschermen tegen personen zoals iemand van Antwerpen die ons product in diskrediet wou brengen zonder een stepperbike te hebben gehad.


 

 
Home    3G Stepperbike     Park Diamant 17  -   B. 2590 Berlaar   +32 (0)474 963358     info@3gstepperbike.be