WENST U TE KOPEN .. zie:
 

WENST U EEN SAMENWERKING ALS:

PROMOTEAM
Wij zijn op zoek naar verschillende promoteams (nationaal verspreid). Er is veel vraag naar mensen die in hun gemeente of stad 3G Stepperbikes willen promoten voor allerlei activiteiten, gaande van opendeurdagen, sporthappenings tot braderijen enz..

PARTICULIER
Bent u particulier en u wenst met uw enthousiasme in uw regio 3G Stepperbikes te helpen promoten !

VERHURING
Heeft u interesse in het verhuren van 3G Stepperbikes? Wij ontvangen bijna dagelijks de vraag naar het willen huren van …

VERENIGINGEN
Zijn jullie een vereniging en wensen jullie allerlei activiteiten in eigen beheer te organiseren?

VERDELER
Wij zoeken een nationaal goed verspreid verdelernetwerk.

Voelt u zich aangesproken tot één van de bovenvermelde doelgroepen of  vindt u dat u met uw enthousiasme onze passie voor 3G Stepperbike aan andere mensen kan overbrengen?

0032 0474 963358       

ONZE PASSIE:
Wij zijn reeds meer dan 25 jaar professioneel bezig in de fitness-wereld waar wij dagelijks met het gebruik van o.a. steppers, stair-climbers en cross-trainers werken. Naar onze professionele mening is
3G Stepperbike is het best fitness-toestel om buiten te sporten of om u te verplaatsen (zie voordelen).

Wij zijn zelf fervente gebruikers en willen graag onze ervaring met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom hechten wij enorme waarde aan alle mogelijke kanalen om 3G Stepperbikes (nationaal) beter bekend te maken.
Wilt u bijdragen tot onze passie en denkt u dat u met uw inzet 3G Stepperbikes mee kan helpen promoten, dan horen wij het graag van u.

             
PARTNERS:
           
titos  
Robertitos
Robbygym
Titos
             
Home  3G Stepperbike     Park Diamant 17,  B. 2590 Berlaar   +32 (0)474 963358   info@3gstepperbike.be