VERGELIJKING MET ANDERE STEPPERS:
Het is niet de bedoeling om andere merken te ondermijnen of af te breken.
We willen enkel een duidelijk overzicht geven van de troeven van de 3G Stepperbike terwijl er in feite geen vergelijking mogelijk is. 3G Stepperbike is het enige merk dat 5 verschillende modellen op de markt heeft.


Het 3G Stepperbike overbrengingssysteem is verschillend t.o.v. ander merken van steppers, de lage opstand van de voetpedalen ten op zichtte van de grond zorgt dat de 3G Stepperbike zeer stabiel en handelbaar blijft, wat zeker de hanteerbaarheid en veiligheid ten goede komt.

Er zijn ander soorten steppers op de markt met een ingewikkelder en verschillend overbrengingsysteem. U kan er nog niet eens mee achteruit bollen. Het lijkt misschien belachelijk maar probeer maar eens in uw garage of al stilstaand een achterwaartse handeling te doen!.  Met zijn centraal bovenliggend tandwiel, ketting en staaldraden is het systeem helemaal anders in aanvoelen en gebruik. De prijs hiervan is ook een pak duurder als wij het vergelijken met onze meest concurrentiĆ«le modellen, namelijk de Hammer en Work It.

De Eliptical steppers is geen stepbeweging maar een ecliptische beweging, heel lang, gesofisticeerd en twee of drie maal de prijs van onze all round Hammer of Work It.

KORT SAMENGEVAT KUNNEN WIJ ZEGGEN DAT DE 3G STEPPERBIKES:

- Verhouding prijs/kwaliteit zonder twijfel als de" beste koop" scoren;
- qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is er geen betere keuze;
- het overbrengingssysteem niet ingewikkeld is maar wel zeer ingenieus bedacht.
De beoordeling van het design laten wij aan u over!

 
Home    3G Stepperbike     Park Diamant 17  -   B. 2590 Berlaar   +32 (0)474 963358     info@3gstepperbike.be